Jeste li ikada poželjele puder koji pokriva baš sve a u isto vrijeme je savršeno lagan na licu ?

Farmasi cosmetics je lansirao novi VFX PRO Camera Ready foundation koji, kao što ćete vidjeti, ima savršenu moć pokrivanja.

Iako guste teksture, lako se razmazuje i sa jednim stistkom pumpice možete pokriti cijelo lice.

Puder je namjenjen osobama masne,mješovite i normalne kože a mogu ga koristiti i suhokožci uz prethodnu hidrataciju nekim uljem.

Ovaj puder bez imalo pretjerivanja uvrštavam u najbolje pudere ikad. Masnokožci znaju koliko je teško i gotovo nemoguće naći puder koji će držati sjaj pod kontrolom duže od 5-6sati. Ovom puderu je to pošlo za rukom.  A ja imam stvarno masnu kožu.

Pored matiranja, trajnost na licu je preko 8 sati, kada se krene brisati sa nosa i brade ali to i dalje nije ništa primjertno.. Ovo je već peta bočica koju koristim i sa potpunom sigurnošću vam saopštavam da ako ga nanesete ujutro u 8, komotno možete biti mirne do večernjih sati.

Dolazi u standardnoj bočici od 30 ml i u tri nijanse. Uskoro nas očekuju još dvije nijanse a osobe bijele kože će biti naročito srećne.

Nijansa broj 1 je svijetla nijansa izraženog žućkastog podtona i u ovom videu je i sama koristim.

Nijansa broj dva je najklasičnija moguća natural beige nijansa koja će, vjerujem, odgovarati barem 50% stranovništa sa naših prostora. Nema izražen podton.

Nijansa tri je najtamnija, dark beige nijansa, za mene smeđe-narančasta, za one koji su prirodno tamnijeg tena -najprihvatljivija.

Puder ima implementiranu fotofilter tehnologiju koja briše manje bore, omekšava crte lica i s njom dobijete efekat kao da ste upalili beauty mode na kameri – a niste.

Super za kontrolu fotkica gdje vas slikaju drugi i ne znaju da totalno trebaju upaliti taj beauty mode 🙂

 

 

Odgovarat će svakoj životnoj dobi jer se uopšte ne uvlači u sitne borice oko očiju i usana. Ovom puderu su zeleno svjetlo dali mnogi BiH šminkeri uključujući i fantastičnog Sanjina Egona. Dalal Midhat, Džejla Glavović i mnoge druge poznate dame također ne skrivaju oduševljenje ovom podlogom.

Zasigurno u drogerijskom rangu nećete naći puder koji će parirati ovome, a i profesionalni je diskutabilan. Djevojke koje se šminkaju kod mene znaju da koristim luksuzne brendove poput Estee Laudera, Chanela, Mufe.. do M.A.C-a i Kryolana. Drage moje, vjerujte mi, ovo izjavljujem sa potpunom sigurnošću. Ovaj puder ne kaska za njima po svojim karakteristikama. Ovo do sada nisam rekla ni za jedan puder!!

Za mene je idealan u kombinaciji sa proizvodima koje možete vidjeti u videu. Ovo je moj prvi malo “ozbiljniji” video. Pardon, ovo je moj 623863732 video jer sam imala tačno toliko neuspješnih pokušaja prije nego sam snimila nešto prihvatljivo i normalne rezolucije.

Nadam se da ćete uživati. Puder možete poručiti kod svoje najbliže Farmasice.